Bed & Breakfast Hoeksche Waard

Overnachten in de Hoeksche Waard? Onze Bed & Breakfast is hét startpunt om ons mooie landschap te ontdekken.


Ruim en comfortabel

In onze sfeervolle Bed & Breakfast voelt u zich direct thuis. Alles is aanwezig om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. De Bed & Breakfast is gelegen boven het restaurant en heeft een eigen ingang. Het appartement heeft een royale zitkamer met openhaard en flatscreen tv, een slaapkamer met tweepersoonsbed en een luxe badkamer met stortdouche. Ook is er een koffiemachine aanwezig en diverse (garderobe)kasten.

Nationaal Landschap Hoeksche Waard

Onze Bed & Breakfast is de ideale uitvalbasis voor liefhebbers van de natuur. De Hoeksche Waard behoort sinds 2005 tot één van de twintig Nationale Landschappen van Nederland. Kronkelende kreken, slingerende dijken, ongekende vergezichten en karakteristieke dorpen maken de Hoeksche Waard het bezoeken meer dan waard. De Bed & Breakfast is direct gelegen aan diverse fiets- en wandelroutes en vlakbij het Zuid-Beijerlandse bos (Borrekeen). Hiervandaan kunt u een prachtige kanotocht maken. Op 7 km afstand van de Bed & Breakfast vertrekt de boot richting het eiland Tiengemeten.

Zakelijk overnachten

De combinatie met ons restaurant maakt de Bed & Breakfast bij uitstek geschikt voor zakelijk overnachten. In de ruimte zijn alle voorzieningen aanwezig voor een ontspannen en functioneel verblijf. Zo hebt u onder meer toegang tot gratis Wifi en digitale televisie. Na een ontspannen nacht en een heerlijk ontbijt gaat u de volgende dag weer uitgerust aan het werk.

Meer weten?

Op zoek naar een Bed & Breakfast in de Hoeksche Waard? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Reserveren

Reserver direct via 06-58738235 of via info@drielinden.nl