Restaurant

Lekker en gezellig eten in de Hoeksche Waard? Ervaar de gastvrijheid van Gasterij De Drie Linden.


Gezellige ambiance

Al sinds jaar en dag een begrip in het buurtschap Zuidzijde en ver daarbuiten. Gelegen in de prachtige polder tussen Nieuw- en Zuid-Beijerland, biedt Gasterij De Drie Linden een ontspannen avond uit. Gezellig samen of met vrienden en familie genieten van de lekkerste gerechten in ongedwongen sfeer. Binnen in onze gezellige ‘huiskamer’ of buiten op ons royale terras, met uitzicht over het uitgestrekte polderlandschap.

Voor elk wat wils

U bent een liefhebber van lekker eten. Wij ook. Daarom krijgt u bij ons alleen de allerbeste gerechten geserveerd. Bereid met dagverse producten, afgestemd op de seizoenen. Onze gevarieerde menukaart biedt voor elk wat wils, ook voor de allerkleinsten. Uiteraard houden wij rekening met uw (dieet)wensen. Geef dit alvast aan ons door bij uw reservering. Liever alleen gezellig iets drinken? Ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. We hebben zowel binnen als buiten een gezellige bar.

Speciale gelegenheden

Ons restaurant is eveneens de locatie bij uitstek voor uw receptie, jubileum of trouwdiner. Wilt u met een grote groep culinair genieten? Geef uw wensen aan ons door en wij zorgen voor de juiste ingrediënten. Kijk voor meer informatie op onze pagina feesten & partijen.

Kom het ondervinden! Voor informatie en reserveringen bel 0186-661735.